Limburgs Fietsroutenetwerk

AANDACHT: STILSTAAN IS MONDMASKER AAN
Fietsen is en blijft een veilige manier van recreatie maar wanneer het druk is op bepaalde stukken fietspad of wanneer je stilstaat en niet voldoende afstand kan houden raden we je sterk aan je mondmasker aan te doen. 

Fietsen in Limburg: dat is 2000 km zorgeloos genieten van maximaal fietscomfort. Autoluwe paden, duidelijke signalisatie, fietscafés en -logies, picknickplekken, laadpalen voor elektrische fietsen, … Hier trap je vlot van knooppunt naar knooppunt. En je krijgt er nog een portie beleving bovenop. Mooie en afwisselende landschappen, routes door de ongerepte natuur en zelfs fietsroutes door het water en door de bomen.

De Fietskaart Limburg met handig infoboekje houdt je hierbij op het juiste pad. Op de kaart staat het volledige fietsroutenetwerk met alle knooppunten, 10 uitgestippelde fietslussen, fietsvriendelijke cafés en logies en nog zoveel meer.

De Fietskaart is voor €9,50 te koop in de toeristische infokantoren van Limburg en de (web)winkels van Standaard Boekhandel, Makro, Fnac en Bol.com.

Stippel je liever je route online uit? Dan kan je aan de slag via deze website: https://www.routeyou.com/ 

Fietskaart Limburg

Parkeren

In Hechtel-Eksel kan je op verschillende plaatsen starten aan belevingsvolle tocht langsheen de prachtige natuur en gezellige "oplaad"punten.

Enkele startplaatsen met parkeergelegenheid:

Logo Parking

- Parking De Schans, Schansplein 1, 3940 Hechtel-Eksel
- Parking Hoksentkapel, Sint Antoniusstraat z/n, 3940 Hechtel-Eksel 
- Parking Pijnven, Kiefhoekstraat 16, 3940 Hechtel-Eksel 

Veel fietsplezier!


Contactinformatie