Jeugdverenigingen

Subsidie jeugdverenigingen

Jaarlijks vóór 30 september (jaar n) geven de erkendejeugdverenigingen via het aanvraagformulier-subsidie jeugdverenigingen een overzicht van de activiteiten van het afgelopen werkjaar dat loopt van 1 september (n-1) tot en met 31 augustus (n). Op basis van deze gegevens wordt het jaarlijks uit te keren subsidiebedrag berekend.

 Fuifbussen

Als aanvulling op het provinciale fuifbusreglement kan je via deze link een subsidie aanvragen om fuifbussen in te zetten op jou jeugdevenement. Het reglement kan je nalezen op deze pagina.

 Jeugdprojectcheque

Heb jij een duwtje in de rug nodig om aan jou evenement te beginnen? Via deze link kan je een jeugdprojectcheque aanvragen. Het reglement kan je nalezen op deze pagina.

Kadervorming

Heb jij een vorming achter de rug als animator, verdere vorming en/of hoofdanimator bij een erkende organisatie? Via deze link kan je 50% van je deelnamekosten als subsidie terugvragen. Het reglement kan je nalezen op deze pagina.

Speelstraat

Wil jou buurt deze zomer graag een speelstraat organiseren? Via deze link kan je een aanvraag indienen. Het reglement kan je nalezen op deze pagina. Subsidie (max.€50) kan je langs deze weg aanvragen.

Jeugdinfastructuur

Heb jij ingrijpende plannen voor je jeugdlokaal, stel je dossier samen en kom langs op de jeugddienst. Het reglement kan je nalezen op deze pagina.

Wijzigingen doorgeven

Heeft je vereniging een nieuwe voorzitter, een gewijzigd bankrekeningnummer of een ander naam? Laat het ons dan zeker weten via mail!


Contactinformatie