Aeroclub Sanicole

Het vliegveld van Sanicole ligt op grondgebied Hechtel-Eksel in het militaire Kamp van Beverlo en is vooral gekend van de jaarlijkse International Sanicole Airshow.  Vanaf het terras van het clubhuis hebt u een prachtig uitzicht op bos en heide en ziet u de vliegtuigen van dichtbij opstijgen en landen. Hierdoor ontstaat direct een gevoel van betrokkenheid bij de vliegactiviteiten van de aeroclub. Voor veel bezoekers is dit het moment geweest waarop zij het besluit namen om zelf te leren vliegen.

Vliegtuigen geven italiaanse driekleur weer

Interesse in de werking van Sanicole? Reserveer een groepsbezoek!

Groepsbezoeken duren ongeveer een uurtje en zijn dagelijks mogelijk tussen 9u00 en 17u00. Een enthousiast team van bestuurders, havenmeesters en instructeurs staat garant voor de uitbating van het vliegveld, de opleiding van piloten en de begeleiding van groepsbezoeken.

Het bezoek bestaat ondermeer uit een toelichting over de werking van het vliegveld, een bezoek aan de loodsen met een fotomoment en wat informatie over de opleiding tot piloot.
Het bezoek kan, op aanvraag, uitgebreid worden met een presentatie over de International Sanicole Airshow. Deze presentatie duurt ongeveer een uur.

Prijs: 3,50 euro per persoon (inclusief consumptie)

Aanvullend biedt Aeroclub Sanicole de mogelijkheid tot het boeken van luchtdopen en rondvluchten.

Voor meer informatie en reservaties kan je steeds contact opnemen met de club.

Contact en reservaties:
Aeroclub Sanicole
Kamperbaan 165
3940 Hechtel Eksel
Tel: 011 34 27 39 (Aeroclub Sanicole)
Tel: 0475 59 91 99 (G. Buekenberghs)


Contactinformatie