Ons Huis van het Kind

                  

In een Huis van het Kind kunnen ouders, kinderen en jongeren terecht voor alles rond opvoeden en opgroeien. Het is een samenwerking tussen organisaties die je helpen met kinderopvang, gezondheidszorg, vrijetijdsaanbod, opvoedingsondersteuning en veel meer.

Het Huis van het Kind Hechtel-Eksel heet het 'KIK', wat staat voor Kind is Koning. Laat de naam je niet misleiden, het KIK is er niet enkel voor kinderen. Alle (aanstaande) gezinnen met kinderen en jongeren, kinderen en jongeren zelf tot 24 jaar, grootouders, hulpverleners en organisaties zijn hier welkom. Met het KIK willen we een plek creëren waar gezinnen, kinderen en jongeren hun vragen kunnen stellen, elkaar kunnen ontmoeten, informatie kunnen vinden, ...

Voor alles wat te maken heeft met kinderen en jongeren tot 24 jaar, ben je welkom in het Huis van Kind. Spring eens binnen tijdens de openingsuren of maak een afspraak.

Maak een afspraak

De werking van het KIK willen we afstemmen op de noden en behoeften van de (aanstaande) gezinnen in Hechtel-Eksel. Heb jij een leuk idee? Zit jij met een bepaalde nood of behoefte? Stuur deze per mail of gebruik onze ideeënbox.

Ideeënbox


Contactinformatie