Ondersteuning tijdens de coronacrisis

Inspiratie voor activiteiten

Verschillende activiteitenbundels, samengesteld door de Opvoedingswinkel Noord-Limburg en het KIK, kan je hier downloaden. 

Activiteitenbundel peutersActiviteitenbundel kleuters

Activiteitenbundel 6-9 jaarActiviteitenbundel tieners

Budgetvriendelijke uitstappen

Op zoek naar leuke en goedkope uitstappen om met je kinderen te doen? Doe dan inspiratie op in de bundel budgetvriendelijke uitstappen. Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen zijn niet alle activiteiten beschikbaar.

Bundel budgetvriendelijke uitstappen

Deze bundels zijn ook af te halen in het KIK (Vriendschapsplein 2, 3940 Hechtel-Eksel) of aan het Vrijetijdsloket (Gemeentehuis, Don Boscostraat 5, 3940 Hechtel-Eksel)
De activiteitenbundel voor peuters en de bundel budgetvriendelijke uitstappen zijn gerealiseerd in samenwerking met De Opvoedingswinkel Noord-Limburg.

Coronamaatregelen kinderopvang

Kind en Gezin heeft een document opgesteld wanneer je kind naar de voorschoolse of buitenschoolse kinderopvang mag. Bij bepaalde symptomen zijn kinderen nog welkom in de kinderopvang, bij andere niet. Het document kan je hier downloaden.

In de kinderopvang gelden tijdens de coronacrisis nieuwe regels waar je je als ouder aan moet houden. Deze regels kan je hier terugvinden.


Contactinformatie