Happen en trappen

Logo Happen en trappenHappen en Trappen is dé ideale combinatie van sportief bezig zijn en culinair genieten. Met veel zorg en expertise zijn overal schitterende fietsroutes ontwikkeld, waarbij per route vijf restaurants zich gastvrij aan jou presenteren. Je bent de hele dag aan het genieten van de mooie natuur en heerlijke gerechten bij de verschillende ondernemingen.

Bekijk onze 'Happen en trappen'-reportage Reserveer

Een dagje Happen en Trappen duurt ongeveer van 10u tot 18u en verloopt als volgt:

1. Je wordt 's ochtends tussen 10u en 11u uur ontvangen bij het startpunt Eetcafé De Lage Kempen met een lekker stuk gebak en een vers gezet kopje koffie of thee. Hier krijg je de fietsroute overhandigd. Je kan hier de auto parkeren of zelfs al met de fiets komen. Indien je niet met de fiets gekomen bent, bieden bijna alle routes aanvullend fietsverhuur aan. Informatie hierover is te vinden bij de praktische informatie van de routes op de website

Adres: Eetcafé De Lage Kempen, Kiefhoekstraat 189, 3940 Hechtel-Eksel (tel: 0032-11192167)

2. Door de schitterende natuur fiets je naar het volgende restaurant, waar een voorgerecht wordt geserveerd. Hierbij heb je de keuze uit een gerecht met vlees, vis of vegetarisch.

3. Hierna vervolg je je tocht richting het volgende restaurant, waar een heerlijke kom soep staat te wachten.

4. Na de pedalen weer aan het werk te hebben gezet, is het tijd voor de volgende gang: een heerlijk, met zorg bereid, hoofdgerecht. Wederom heb je hier de keuze uit vlees, vis of vegetarisch.

5. Tot slot krijg je bij de laatste stop nog een heerlijk nagerecht opgediend.

6. Hierna fiets je nog een klein stukje om weer terug te komen bij het startpunt.

Voor €42,95 wordt alles voor jou verzorgd: een goed begin met koffie en een lekkere verrassing, een duidelijke route, gereserveerde plaatsen en een heerlijk 5-gangen menu. Je moet enkel de drankconsumpties nog afrekenen.

Reserveren voor de route in Hechtel-Eksel kan op www.happenentrappen.be

Fietsende dames


Contactinformatie