Koop lokaal: doe de gemeentelijke geschenkbon cadeau

Via de webshop ontvang je de geschenkbon meteen digitaal in je mailbox. Je kan hem thuis afdrukken (A4) en zelf inpakken. Of je toont 'm gewoon op je smartphone in de winkel. Je handelaar doet de rest! Moeilijkheden met de computer? Bekijk onderstaand filmpje of koop de bon in het Vrijetijdsloket.

 

Waar kan ik de bon gebruiken?

De geschenkbon kan je besteden bij alle deelnemende winkels in Hechtel-Eksel. Je vindt de volledige lijst hier terug of op de webshop. Wie een bon in het Vrijetijdsloket koopt, krijgt ook een lijst van alle deelnemende handelaars mee.

Hoe weet ik welk bedrag er nog op mijn geschenkbon staat?

Heel eenvoudig. Surf naar de webshop en vul de code op je bon in. Je ziet meteen hoeveel er nog op staat. Ook de deelnemende handelaars kunnen je na het scannen van de QR-code vertellen hoeveel waarde er nog op je bon staat.

Hoe lang is de gemeentelijke geschenkbon geldig?

De gemeentelijke geschenkbon is standaard twee jaar geldig. De geldigheidsdatum staat bij aankoop vermeld op de bon.

Kan ik mijn oude papieren bonnen nog gebruiken?

Na november 2022 zijn de oude fysieke bonnen niet meer geldig.

Ben je ondernemer of wil je als bedrijf een factuur van je aankoop?

Een aankoop met factuur kan enkel indien je je geschenkbon online aankooopt via de webshop. Duid bij stap 3 het vakje aan 'Ik wens een factuur te ontvangen'.

Je kan daarna de nodige gegevens invullen voor de aanmaak van een factuur. De factuur wordt achteraf bezorgd via e-mail, dus vergeet zeker niet je e-mailadres in te vullen.

 

Registreer je als handelaar!

Klik hier om je zaak gratis te registreren, zodat je geschenkbonnen kan ontvangen. De handleiding om ze te aanvaarden vind je hier. Het algemeen reglement vind je hier.

 

 

 

 


Contactinformatie