Gemeentelijke geschenkbon

Onze gemeentelijke geschenkbon kreeg een digitale update. Je kan de bon als vanouds kopen in het vrijetijdsloket, tijdens de openingsuren, maar ook online in de webshop, waar en wanneer je wil, 24 uur op 24.

Waarom een digitale geschenkbon?

Met deze nieuwe geschenkbon kan je het bedrag op de bon in meerdere winkelbeurten bij verschillende winkels opgebruiken. Bovendien kan je hem zowel in het vrijetijdsloket als online kopen. Dus ook als je last minute nog een geschenk nodig hebt, kan je op de webshop terecht.

Hoe werkt de digitale geschenkbon?

Als je de geschenkbon aankoopt via de webshop, ontvang je 'm meteen digitaal in je mailbox. Je kan hem dan thuis afdrukken (A4) en zelf in een verpakking steken. Of je toont 'm gewoon op je smartphone in de winkel. Je favoriete handelaar doet de rest!

Waar kan ik de bon gebruiken?

De geschenkbon kan je besteden bij alle deelnemende winkels in Hechtel-Eksel. Je vindt de volledige lijst op de webshop. Wie een bon in het Vrijetijdsloket koopt, krijgt ook een lijst van alle deelnemende handelaars mee.

Hoe weet ik hoeveel er nog op mijn geschenkbon staat?

Heel eenvoudig. Surf naar de webshop en vul de code op je bon in. Je ziet meteen hoeveel er nog op staat. Ook de deelnemende handelaars kunnen je na het scannen van de QR-code zeggen hoeveel waarde er nog op je bon staat.

Kan ik mijn oude bonnen nog steeds gebruiken?

Absoluut, deze blijven geldig.

Voor handelaars

Wil je als handelaar graag geschenkbonnen ontvangen? Klik dan hier om je zaak volledig gratis te registreren. De handleiding om de geschenkbon als handelaar te aanvaarden vind je hier. Het algemeen reglement vind je hier.

Met de gemeentelijke geschenkbon doe je familie, vrienden of kennissen een leuke shopervaring bij sympathieke lokale handelaars cadeau. Een geslaagd geschenk waar je iedereen blij mee maakt.

Vragen?

Contacteer bij vragen over de geschenkbon de dienst lokale economie via 011 73 01 63 of economie@hechtel-eksel.be

De bonnen zijn te koop via de webshop of in het Vrijetijdsloket, Don Boscostraat 5, 3940 Hechtel-Eksel, 011 73 01 50 of vrijetijd@hechtel-eksel.be