Wandelknooppuntennetwerk

Ontdek nu het  Bosland wandelnetwerk! Dit wandelnetwerk strekt zich uit over de 4 Boslandgemeenten en verbindt de bekende wandelgebieden met nieuw te ontdekken plekjes in Bosland. Meer dan 70% van de routes loopt over rustige, onverharde paden. 

Wandelkaart

Wandelkaart - knooppunten

Je kan de wandelkaart en bijhorende 2 inspiratieboekjes kopen in het Vrijetijdsloket en via de webshop van Wandelen in Limburg voor de prijs van €8.

Via de website www.wandelknooppunt.be en de smartphone app Wandelknooppunt kan je ook op je mobiel handig gebruik maken van het Bosland wandelnetwerk.

Neem dan een kijkje naar het inspiratieboekje waar 6 Bekende Vlamingen hun favoriete Boslandroute uitstippelen. Of bekijk 21 dolle tips voor kinderen! Echte aanraders! 

Parkeren

icoon parking

Deze plaatsen in Hechtel-Eksel zijn makkelijk te bereiken en je kan er gratis parkeren. De ideale plekken om te starten aan je tocht. 

- Parking Pijnven, Kiefhoekstraat 16, 3940 Hechtel-Eksel
- Parking In den Brand, Kamertstraat z/n, 3940 Hechtel-Eksel
- Parking Resterheide, Begijnenstraat z/n, 3940 Hechtel-Eksel
- Parking Kerk Eksel, Kerkplein z/n, 3940 Hechtel-Eksel 

Probleem onderweg?

Ontdek je onderweg een probleempje? Ontbreekt er een bordje of is de weg in slechte staat? Laat het ons weten! Geef de locatie en het probleem door via meldingen@rllk.be en wij lossen het zo snel mogelijk op!


Contactinformatie