Koop lokaal: doe de gemeentelijke geschenkbon cadeau

Een bedrag naar keuze in meerdere keren en bij verschillende lokale winkels besteden? Dat kan met de digitale geschenkbon! Koop 'm online

Via de webshop ontvang je 'm meteen digitaal in je mailbox. Je kan hem thuis afdrukken (A4) en zelf inpakken. Of je toont 'm gewoon op je smartphone in de winkel. Je handelaar doet de rest! Moeilijkheden met de computer? Bekijk onderstaand filmpje of koop de bon in het Vrijetijdsloket.

 

Waar kan ik de bon gebruiken?

De geschenkbon kan je besteden bij alle deelnemende winkels in Hechtel-Eksel. Je vindt de volledige lijst op de webshop. Wie een bon in het Vrijetijdsloket koopt, krijgt ook een lijst van alle deelnemende handelaars mee.

Hoe weet ik welk bedrag er nog op mijn geschenkbon staat?

Heel eenvoudig. Surf naar de webshop en vul de code op je bon in. Je ziet meteen hoeveel er nog op staat. Ook de deelnemende handelaars kunnen je na het scannen van de QR-code vertellen hoeveel waarde er nog op je bon staat.

Kan ik mijn oude bonnen nog gebruiken?

Vanaf november 2022 zijn de oude fysieke bonnen niet meer geldig.

Registreer je als handelaar!

Klik hier om je zaak gratis te registreren, zodat je geschenkbonnen kan ontvangen. De handleiding om ze te aanvaarden vind je hier. Het algemeen reglement vind je hier.

 

 

 

 


Contactinformatie