Zorg voor warmte

Kerstlichtjes in handenIn donkere tijden gaan we op zoek naar licht en warmte. Daarom hingen we de kerstverlichting van de gemeente dit jaar al vroeger op. Maar we willen nog meer sfeer. En daar hebben we jullie hulp bij nodig. Samen creëren we een warmtegloed in het straatbeeld. Het eerste wat je daarvoor kan doen, is alvast je kerstverlichtingen -decoratie voor het raam hangen.

Daarnaast dagen we jullie uit om met onze kleurplaten, kerstbingo en haakpatronen aan de slag te gaan. Download ze hieronder of haal ze af bij het KIK in Hechtel of de bib in Eksel. Wordt jouw straat de warmste van Hechtel-Eksel? Kleur de plaatjes in of haak een kerstslinger. Hang ze voor het raam of steek ze bij een eenzame buur in de brievenbus. Wedden dat hij/zij dat geweldig vindt! 

Het is ook belangrijk dat we in beweging blijven. Hiervoor creëerden we een leuke kerstbingo kaart. Ga ermee op pad en spot de verschillende kerstfiguurtjes in je buurt. Een leuke activiteit voor het hele gezin!

Tot slot willen we elkaar waar nodig helpen. Vooral de mensen die in quarantaine zitten kunnen extra hulp gebruiken. Wil jij hun hond uitlaten, hen even opbellen of een briefje schrijven? Meld je via ons webformulier.

Kerstbingo

Kerstbingo kaart

Kleurplaten

Kleurplaat rendier Kleurplaat kerstsok

Kleurplaat kerstbal Kleurplaat kerstman

Haakpatronen

Haakpatroon kerstsokHaakpatroon kerstboom 

Haakpatroon kerstbalHaakpatroon kerstster