Winkelhier-actie: €5 extra cadeau

15
okt
2020

Winkelhieren werd niet voor niets uitgeroepen tot woord van het jaar. Lokale handelaars kunnen altijd steun gebruiken, in deze bijzondere tijden nóg meer. Koop met de Winkelhier-actie van 15 oktober tot en met 30 november voor €50 aan gemeentelijke geschenkbonnen en krijg maar liefst €5 extra cadeau.

Zo’n geschenkbon is trouwenseen leuk cadeautje voor onder de kerstboom of als nieuwjaarsgeschenk voor oma of je petekind.

Reeds tweede Winkelhier-actie

We voerden in het voorjaar al een gelijkaardige actie die enorm succesvol was. Jullie kochten toen voor maar liefst €13.070 aan geschenkbonnen! Bijgevolg lanceren we de Winkelhier-actie in het najaar opnieuw. Deze keer kan je van 15 oktober tot en met 30 november genieten van €5 extra bij aankoop van €50 aan gemeentelijke geschenkbonnen via hechtelekselwinkelt.be/gemeentehechteleksel. De bonnen kan je vervolgens op afspraak bij het vrijetijdsloket afhalen. Zo houden we de actie coronaproof.

Veilig winkelen gegarandeerd

Alle handelaars blijven uiteraard de coronamaatregelen respecteren. Ze zorgen ervoor dat producten voor de handhygiëne aanwezig zijn en controleren de social distancing en het maximale aantal toegelaten klanten per winkel. We vragen aan jullie om de maatregelen in de winkel ook goed te respecteren wanneer jullie de gemeentelijke geschenkbonnen gaan spenderen.