WatchApp-voorstelling 'Imke' (online)

Na het succes van ‘Emmi & Leo’ en ‘Emmi & Leo LIVE’ presenteert SKaGeN haar derde WatchApp-voorstelling: ‘Imke.’, en die belooft een knaller te worden.

De achtjarige dochter van de familie Vercauteren, Imke, maakt een familiechatgroep aan waar niemand op zit te wachten. Vader Alexander (Filip Peeters) verliet onlangs het gezin om met zijn minnares Marloes (Jennifer Heylen) op Malta te gaan wonen. De eigenzinnige moeder Gerda (Barbara Sarafian) trachtte daarna het gezin samen te houden, maar de twee oudste kinderen (Lynn Van Royen en Bjarne Devolder) vluchtten al snel het huis uit. De jongste telg Imke (Renée van Cauwenbergh van o.a. ‘Red Light’) probeert nu iedereen opnieuw rond de virtuele tafel te krijgen. Maar dan gaat het pas écht fout.

Volg twee en halve week lang deze spannende familiethriller, waarin de familie Vercauteren het heft in eigen handen neemt om een verdwenen familielid terug te vinden. Een race tegen de klok in een wereld vol desinformatie, onfrisse praktijken en bedrog.

Benieuwd? Tickets bestellen kan tot 21 april om 10u via onderstaande knop. Je krijgt dan toegang tot de app van SKaGeN, waar je het verhaal 2,5 lang op je smartphone of tablet kan volgen!

Uitvoerder

Gemeente Hechtel-Eksel

Waar

Online

Via de SKaGeN-app
3940 Hechtel-Eksel

Prijs

€12.50

Reserveren

Organisatie en contact

Gemeente Hechtel-Eksel

Don Boscostraat 5
3940 Hechtel-Eksel

Meer info