Lokale Olympische helden sieren het straatbeeld

14
jul
2021

Op 23 juli is het zover. Dan start de hoogmis van de topsport: de Olympische Spelen. En ook Hechtel-Eksel en alle sportclubs supporteren mee!

Als geboren en getogen Hechtel-Ekselaren kajakten Artuur en Hermien Peters, geboren en getogen Hechtel-Ekselaren, zich een weg naar Tokio! Met onze Belgische vlaggen en nu ook affiches in het straatbeeld supporteren we voor deze lokale helden. Je spot de affiches aan onze gemeentegebouwen maar ook bij handelaars en bij enkele buurtverenigingen.

Deze postercampagne is een initiatief van Sport Vlaanderen en de Vlaamse Sportfederatie. Samen met heel wat gemeenten en clubs in Vlaanderen zetten we zo onze lokale olympiërs in de kijker. En inspireren we hopelijk heel veel kinderen om ook de stap naar de sportclub te zetten.

Zelf interesse om Artuur en Hermien te steunen en een affiche op te hangen? Je kan de affiches rechts op deze pagina downloaden en vervolgens afprinten en aan je raam hangen.

In de week van 2 augustus zijn onze kajakkers aan zet. Alvast veel kijk- en supporterplezier!

P.S.: wil je meer weten over hoe dit broer-zus duo in de kajaksport rolde en hoe ze zich op de Spelen hebben voorbereid? Lees dan hier verder.