Dorpsrestaurant

AFGELAST!

Naar aanleiding van de huidige coronamaatregelen worden de dorpsrestaurants van december 2021 en januari 2022 geannuleerd. Reeds gekochte kaarten kan je bijhouden en inruilen voor een ander dorpsrestaurant wanneer we weer opstarten, OF inruilen in het Vrijetijdsloket tegen het aangekochte bedrag.

We houden jullie via onze verschillende communicatiekanalen op de hoogte. Alvast bedankt voor je begrip!

Het dorpsrestaurant van Hechtel-Eksel is een plaats waar iedereen welkom is om samen gezond, gezellig en tegen een budgetvriendelijke prijs een versbereide maaltijd te nuttigen. Het vormt zo een ontmoetingsplaats voor iedereen. Het doel is om mensen in een ontspannen sfeer dichter bij elkaar te brengen en om zo het dorps- of buurtgevoel te versterken.

Het dorpsrestaurant vindt iedere tweede donderdag van de maand plaats in de Geer te Eksel (wegens de verbouwingswerken in de Schans) en iedere vierde donderdag van de maand in buurthuis De Locht te Eksel.

Een menu bestaat uit soep, een hoofdgerecht en een dessert. Het menu wordt maandelijks gepubliceerd in het infoblad.

Wil je graag komen, maar je hebt geen vervoer? Neem dan contact op met Anneleen van het dorpsrestaurant. Zij zoekt samen met jou naar een oplossing.

Procedure

Je moet een plaatsje reserveren. 

Je koopt een voorverkoopkaart aan, telkens tot en met maandag voor ieder dorpsrestaurant:

Heb je een voorverkoopkaart gekocht, maar kan je toch niet komen? Dan kan je deze voor de afsluiting van de voorverkoop komen inruilen aan het vrijetijdsloket.

 

Meebrengen

De voorverkoopkaart of bevestigingsmail van het desbetreffend dorpsrestaurant.

 

Uitzonderingen

In juli en augustus vinden geen dorpsrestaurants plaats.


Contactinformatie

Contactpersonen