Reizende infomarkt Noord-Zuid Limburg

13-02-2020

De reizende infomarkt Noord-Zuid Limburg geeft je de kans om te reageren op de 7 alternatieven die nu op tafel liggen. Je opmerkingen worden meegenomen in het geïntegreerde onderzoek om uiteindelijk tot één breed gedragen ontwerp te komen dat aan de Vlaamse regering zal worden voorgelegd.


5 infomarkten in maart
Om iedereen goed te informeren over de nota, het onderzoek en de planning, organiseert het projectteam een reizende infomarkt. Je kan op 5 verschillende data bij 5 verschillende gemeentes langskomen, telkens doorlopend van 19u tot 21u.

  • 3 maart - Greenville, Centrum-Zuid 1111, Houthalen-Helchteren
  • 5 maart - VAC, Koningin Astridlaan 50, Hasselt
  • 6 maart - De Geer, Overpelterbaan 14, Hechtel-Eksel
  • 9 maart - C.C. Palethe, Jeugdlaan 2, Pelt
  • 11 maart - Evenementenhal, Rozenkransweg 4, Zonhoven 

Grijp dus zeker je kans om op de alternatieven te reageren. Want samen geraken we verder. Samen komen we tot één breed gedragen voorkeursalternatief, dat het projectteam in het voorjaar van 2021 aan de Vlaamse Regering voorstelt. Vanaf dan ligt de eindbeslissing in hun handen.

 

Publieke raadpleging van 16 maart tot 15 april
De alternatievenonderzoeksnota, die de 7 alternatieven en het geïntegreerde onderzoek beschrijft, kan je van 16 maart tot en met 15 april inkijken:

Je opmerkingen op de nota indienen, doe je bij voorkeur via het formulier op www.noordzuidlimburg.be/raadpleging, maar je kan ook een brief tegen ontvangstbewijs in het gemeentehuis afgeven of opsturen naar De Werkvennootschap.

 

Meer info: lees de digitale infokrant
of surf naar www.noordzuidlimburg.be of www.facebook.com/DeNoordZuid

 

Vragen of opmerkingen kan je mailen naar info@noordzuidlimburg.be