Buurtbabbel: aan de praat met de hulpdiensten

08-11-2017

De politie, de brandweer en het gemeentebestuur van Hechtel-Eksel slaan de handen in elkaar om met jou een babbeltje te slaan over veiligheid. Op woensdag 29 november schuiven we in De Geer de stoelen wat dichter bij elkaar om kennis te maken met de mensen die zich dag en nacht inzetten om van onze gemeente een veilige gemeente maken.
Geen urenlange infosessie waarin je moet zitten en luisteren, maar handige tips en interessante informatie over onze hulpdiensten. Politie Kempenland komt je meer vertellen over inbraakpreventie, de diensten die ze aanbieden, het gebruik van Whatsapp voor je buurt, het belang van een wijkagent, …
De hulpverleningszone Noord-Limburg (de brandweer dus) legt je uit wat rookdetectie kan betekenen voor je, welke interventies gratis zijn en welke niet, wat nu eigenlijk die hulpverleningszone is, … . En het gemeentebestuur licht toe welke veiligheidsrisico's er zijn in de gemeente en op welke manier je hierop voorbereid kan zijn.
Een babbeltje dus. Met je wijkagent, je brandweerman, je burgemeester en je buurman. Iedereen is van harte welkom op woensdag 29 november om 20u in De Geer. Op voorhand inschrijven is niet nodig.