B&B's

Mussen & Mezen

 

Charmante B&B met twee kamers voor 2 personen en één suite (2x2 pers.) voorzien van alle moderne comfort. Het ontbijt 'à la ria' wordt geserveerd op het uur dat je het beste past. De B&B is ideaal gelegen en heeft een charmante grote tuin met verscheidene niveau-terrassen die grenst aan de typische kempische bossen. De rustige 'Sportlaan' ligt net buiten het centrum van Eksel en is gemakkelijk bereikbaar via de grote toegangswegen.

Labels: fietsvriendelijke logies, paardvriendelijke logies

Faciliteiten: kindvriendelijk, parking, internetverbinding, huisdieren toegelaten

mussen en mezen

Contact:

Sportlaan 16
3940 Hechtel-EKSEL
0479 22 74 57
www.mussen-mezen.com
info@mussen-mezen.com

 

Sneprooi

Wil je een paar dagen rustig genieten in het groen? Dan ben je bij B&B Sneprooi in Hechtel op de juiste plaats. Hechtel-Eksel met de grootste zandbak van Vlaanderen en meer dan 4500 ha 'Bosland' laat je ervaren wat rust betekent. Het fietsroutenetwerk en de uitgestippelde wandelpaden zijn nooit ver weg en voor wie een graantje cultuur wil meepikken of een middagje wil shoppen, liggen steden als Einhoven, Maastricht en Hasselt niet verder dan een half uurtje van de B&B.

Labels: fietsvriendelijke logies

Faciliteiten: airco, kindvriendelijk, parking, internetaansluiting, fietsen beschikbaar

 

Sneprooi

Contact:

Toekomststraat 55
3940 HECHTEL-Eksel
0496 36 87 61 - 011 73 25 05
www.sneprooi.be
info@sneprooi.be

 

De Paenhoeve

 

B&B de Paenhoeve : charmant logeren in het groen! Deze voormalige 18de-eeuwse boerderij, annex huisbrouwerij bevindt zich midden in de groenste gemeente van Vlaanderen. Hier kun je in alle rust genieten van een uitgebreid ontbijt met krakende broodjes, croissants, vers fruitsap... op het zonnige terras of in de recent aangebouwde orangerie met adembenemend zicht op velden en bossen. Hier zie je hoe de ochtenddauw als een dunne deken van het landschap wordt getrokken. Een spannend boek lezen bij de gezellige warmte van de open haard, een streekbier proeven, een heerlijke wandeling maken in de omliggende bossen, de streek verkennen per fiets of een spelletje petanque; de Paenhoeve heeft je alles te bieden.

Labels: paardvriendelijke logies

Faciliteiten: fietsen beschikbaar, huisdieren toegelaten, internetaansluiting, parking, kindvriendelijk, zwemgelegenheid

De Paenhoeve

Contact:

Weverstraat 48
3940 Hechtel-EKSEL
0477 21 86 76
www.depaenhoeve.be
info@depaenhoeve.be

 

The Pilot

 

B&B The Pilot is gelegen pal in de kern van Eksel met zijn historische teutenwoningen en dankt haar naam aan de vorige bewoner, een ervaren piloot. Wandel tijdens je verblijf in de schaduw van teutengevels of spring op je zadel en fiets door de groene bossen in de omgeving.

 

Contact:

Groenstraat 2
3940 Hechtel-EKSEL

0479 66 82 81
www.thepilot.be
info@thepilot.be

Contact

  • Toerisme
  • Don Boscostraat 5
  • 3940 Hechtel-Eksel
  • T011 89 11 81
  • E

Openingsuren

Vandaag open

van 09u00 tot 12u00