Forest Senses - Feestweekend in Bosland

Illustratie bij het evenement

Forest Senses is een weekend vol toffe activiteiten in het duinengebied In Den Brand in Hechtel-Eksel. Met op vrijdag 12 mei een After Work Lounge, op zaterdag 13 mei Forest Walks en een Silent Party, en op zondag 14 mei de Forest Fun For Kids - een dag vol leuke activiteiten voor kinderen. Niet te missen!

Vrijdag 12 mei 2017 - After Work Lounge (SOLD OUT)

Kom en geniet op vrijdag 12 mei 2017 van een After Work Lounge op een schitterende locatie aan het bos in Hechtel-Eksel. Prikkel je zintuigen vanaf 17:00u waar een chef exclusieve Boslandhapjes serveert. Maak gebruik van de bosbar en geniet van heerlijke drankjes. Forest Senses heet je welkom in een unieke setting bij In Den Brand in Hechtel. Let op: de plaatsen zijn beperkt. Bestel je ticket (€ 15) nu!

- Locatie: Lounge tent bij In Den Brand
- Tijdstip:17:00 - 00:00
- Tip: 19:30: Bosland lanceert een nieuw product
- Tickets: € 15 (gelimiteerd) - SOLD OUT
- Inbegrepen/ticket: 1 welkomstdrankje + 2 hapjes
- Dresscode: natural chic

Zaterdag 13 mei 2017 - Forest Walks

Natuurgidsen nemen je mee op stap om het duinengebied In Den Brand te leren kennen. Afsluiten doe je in de lounge tent met een lekker drankje in de speciale bosbar!

- Locatie: Lounge tent bij In Den Brand
- Tijdstip:14:00 - 18:00
- Tip: 16:00: Bosland opent de hondenlosloopzone van In Den Brand
- Toegang: gratis

Zaterdag 13 mei 2017 - Silent Party (CANCELLED)

Zondag 14 mei 2017 - Forest Fun For Kids

Een dag vol fun voor kinderen in de duinen van Hechtel! Denk hierbij aan een heuse schatzoektocht, een verteller in het bos, workshops voor kinderen (waaronder de make-over caravan, het sprookje roodkapje en de boze wolf en de bubbelcaravan met onderwaterwereld), demonstraties met boerenpaarden, pony knuffelen… Je leert er ook de WWF Rangers kennen! Verder is er een bosbar voor ouders… kortom: voor elk wat wils. Niet te missen!

- Locatie: Lounge tent bij In Den Brand
- Tijdstip: 14:00 - 18:00
- Toegang: gratis

Meer info

www.forestsenses.net
www.bosland.be
www.hechtel-eksel.be/tickets

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer?

Waar?