Bostheater 'In het Oog'

Bostheater sfeerbeeld Bostheater sfeerbeeld

Sshht! Hier staat men op de planken!


Volg de weg naar het bos en beland zomaar in een natuurlijk theater! Met wilgen en hout uit onze eigen bossen maakte Land art-kunstenaar Will Beckers een podium voor de sterren van Bosland. De slingerende toegang voert je mee naar een magische cocon. Maak er gebruik van met je vereniging of lekker alleen. Zeg je rijmpjes luidop of zing de liedjes die je kent en laat de bomen en alle bosbewoners meeluisteren. Een plekje voor puur plezier (en misschien ook een beetje zenuwen). Er is plaats voor 70 van je vrienden, en bij mooi weer kunnen er zelfs 100 mensen in. De perfecte plek om je talenten te tonen!

Bosland is het kindvriendelijkste bos van Vlaanderen en een bos waar iedereen kan dromen tussen bomen. Laat je dromen uitkomen en ga in dialoog met jezelf, je vrienden of de natuur op dit creatieve platform. Durf 'In het Oog' te staan en beleef, acteer of experimenteer!

Dit project werd gerealiseerd in opdracht van de gemeente Hechtel-Eksel, in samenwerking met Vlaamse Landmaatschappij.

Ben je van plan een activiteit te organiseren in het Bostheater? Het principe van het Bostheater is dat het vrij gebruikt kan worden. Het is dus geen locatie die kan worden 'gereserveerd'. Publieke activiteiten nemen we wel graag op in bovenstaand overzicht. Stuur hiervoor een mailtje naar cultuur@hechtel-eksel.be. We raden ook iedereen aan om activiteiten toe te voegen aan de UiTdatabank. Het Bostheater is reeds aangemaakt als mogelijke locatie.

Hoe geraak je bij het Bostheater?

Wandel of fiets van de parking van de sporthal (Dennenstraat 8) langs het brede bospad richting het bos. Wanneer je aan de rechterkant een picknicktafel ziet, draai je links af en kom je uit op het Bostheater!