mobiliteit meldpunt wegen

WELKOM BIJ HET MELDPUNT WEGEN VAN HET AGENTSCHAP WEGEN EN VERKEER VAN DE VLAAMSE OVERHEID

Als burger bent u goed geplaatst om eventuele gebreken aan de weginfrastructuur vast te stellen en u kan ons hierbij helpen.

 

Indien er een potentieel gevaarlijke verkeerssituatie is die een dringende tussenkomst vereist of indien er iets schort aan de staat van de weg, dan kan u dit via deze site signaleren. Uw melding wordt automatisch doorgegeven aan de bevoegde wegbeheerder (Gewest, Steden en Gemeenten).

 

Wat kunt u melden?

Gebreken aan de toestand van de weg (gaten, verzakkingen, ophopingen, scheuren, ...), hindernissen op de weg (glasresten, zwerfvuil, ...) en problemen met signalisatie (verkeersborden, wegmarkeringen, verkeerslichten, ...). Knelpunten op fietspaden kunnen gemeld worden via het Meldpunt Fietspaden

 

Hoe gaat het in zijn werk?

De melding gebeurt in vier eenvoudige stappen en neemt slechts enkele minuten in beslag. Via de navigatieknop rechts onderaan maakt u de overgang naar een volgende stap.

 

mobiliteit meldpunt wegen

Zodra uw melding is geregistreerd, ontvangt u een bericht. De melding wordt automatisch naar de juiste wegbeheerder/contactpersoon gestuurd. Deze zal uw melding behandelen en het gesignaleerde probleem zo spoedig mogelijk onderzoeken en/of oplossen. Het uiteindelijke resultaat wordt u meegedeeld.

 

Bedankt dat u de tijd neemt om ons te helpen de verkeersveiligheid voor alle weggebruikers te verhogen.

 

Lees ook de juridische informatie en voorwaarden bij het gebruik van deze website.

Contact

  • Mobiliteit
  • Don Boscostraat 5
  • 3940 Hechtel-Eksel
  • T011 73 01 76
  • E

Openingsuren

Vandaag open

van 13u30 tot 17u00