Gezocht: concessiehouder nieuwe horecazaak in De Schans

9
sep
2021

Lokaal bestuur Hechtel-Eksel geeft de uitbating van de horecazaak in gemeenschapscentrum De Schans in concessie. Er wordt hiervoor een verbruiksruimte met een toog, privéruimte, koelcel, keuken en terras ter beschikking gesteld. De concessie voor de horecazaak in De Schans start op 1 januari 2022, de effectieve opening van de zaak zal plaatsvinden uiterlijk op 1 maart 2022. De concessie zal 9 jaar lopen, tot 31 december 2030. 

Rekening houdend met de ambities van ons lokaal bestuur, moet de inrichting van de horecazaak in lijn liggen met die van het gemeenschapscentrum. De concessiehouder moet ervoor zorgen dat het in de horecazaak aangenaam vertoeven is, een gezellige omgeving creëren waar mensen elkaar kunnen ontmoeten bij een lekker hapje en drankje. De concessievoorwaarden worden gedetailleerd uiteengezet in het ontwerp van de concessieovereenkomst. Deze kan samen met de leidraad worden afgehaald in het Vrijetijdsloket.

Geïnteresseerden zijn verplicht een plaatsbezoek te doen, uiterlijk op 15 oktober 2021. Dit bezoek kan worden aangevraagd via cultuur@hechtel-eksel.be of 011 89 11 83. Vervolgens kunnen kandidaat-concessiehouders tot en met 24 oktober 2021 een voorstel indienen tot het bekomen van de concessie. Hierna krijgen geschikte kandidaten nog de kans om hun voorstel te verbeteren. De overeenkomst wordt ten slotte op 6 december 2021 gegund aan de kandidaat waarvan het voorstel het best aan de vereisten voldoet.