Met zijn allen naar Griffelrock, houden van 2017

01-08-2017

Affiche griffelrock 2017Wil jij plezierig meezingen met Vlaamse liedjes? Kom dan allemaal gezellig mee. Het gemeentebestuur ism de GAR , voorziet op dinsdag 3 oktober 2017 een uitstap met de bus naar 'Houden van, griffelrock 2016' in het sportpaleis van Antwerpen. Hoogstwaarschijnlijk zal dit de laatste editie van Houden van, Griffelrock worden. Grijp deze kans en schrijf je alvast in.

Dit jaar staat er een mooi muzikaal programma op je te wachten. Zo hebben we Johan Verminnen, Dana Winner, Mama's Jasje, Micha Marah, Connie Neefs, Jackobond, …  . Het is een toegankelijk evenement voor jong & oud, goed te been of minder goed te been… Echt iedereen is welkom om gezellig mee te gaan. Dit is een namiddag waarbij de ambiance verzekerd is.

Voor een bedrag van 17 euro reserveren we een plaatsje op onze toegankelijke liftbus. Je kunt je wenden tot het vrijetijdsloket van het gemeentehuis voor meer informatie en inschrijving of neem een kijkje op deze link voor een online ticket.

Graag laten we een Hechtel-Ekselaar(Josee Gielen) aan het woord die al enkele jaren trouw meegaat.

Als je "Houden van, griffelrock" in enkele woorden zou mogen samenvatten… Hoe zou je dit doen?
Josee: 'Houden van, griffelrock" is een muzikale namiddag voor iedereen die van bekende Nederlandstalige meezingers houdt.
Waarom is "Houden van, griffelrock" een ware aanrader?
Josee: Omdat de ambiance verzekerd is aan een zeer democratische prijs.
Waarom moeten de Hechtel-Ekselaren actief mee gaan?
Josee: Hechtel-Ekselaren moeten actief meegaan omdat ze voor een kleine meerprijs met de bus gebracht worden tot aan het sportpaleis